19 december 2007

Video- igen igen



så lykkedes det også at få afrikansk musik på fra Niger, i første omgang ville bloggen ikke godkende nogle af "tagsene", men her 2. gang gik det godt.

Vdeo - jeg prøver igen




Videon fra igår kan åbenbart ikke vises, så jeg prøver igen. Havde besvær med at logge ind igen på vod.pod, så måtte oprette mig som bruger igen, med nyt navn. det er ikke nemt efterhånden at huske alle disse passwords og brugernavne!
Nå,men her en video jeg har hørt om fra Rebekka, jeg blev nødt til at vælge noget, jeg vidste duede.

18 december 2007

7. opgave . nu med video




Julen nærmer sig og der er ikke så meget tid til "leg", men jeg fandt da en video fra Burkina Faso. Den varer godt nok 20 min., til gengæld er der dejlig afrikansk musik til!

11 december 2007

5. og 6. uge er færdige

6. uge = opsamlingsuge. Jeg har klipppet julepynt til vores lørdagsarrangement, men nåede dog lige at få oprettet mig på LibraryThing, men glemte at skrive blog.
Godt med en opsamlinguge - kommer der mon snart en igen?
Umiddelbart kan jeg ikke se den store nytte. af LibraryThing. Læser som regel kun tingene en gang, så det kan vel så være lige meget, med anmeldelser. Jeg skrev et par engelske titler, der var meget resposn på dem, og måske kan det give inspiratio n til at finde oget lignende, det kræver dog lige lidt mere tid end her op til jul!
Opdagede at min blog ikke var ajour-ført m.h.t. Flickr. Der havde sneget sig en mærkelig melding ind og det jeg havde skrevet i uge 4 var aldrig dukket op. Nå, efter lidt frem og tilbage fik jeg slettet hvad der skulle slettes og fandt min blog fra uge 4 under kladder, havde åbenbart aldrig sendt det afsted!