28 november 2007

Så nåede jeg den næste opgave. Det var nogenlunde at gå til og det lykkedes også at få et billede overført til bloggen. flere billeder kan selvfølgelig ses på Flickr

IMG_1907 En herlig flok


IMG_1907 En herlig flok
Originally uploaded by beha06.fkb00
En stor dag i familien . Så kom han, omend lidt forsinket. en stor dreng på 4000 g/ 54 cm. Så er gudrun ikke den mindste mere, men hun nåede da at holde sin 16-års fødselsdag uden indblanding fra den lille ny!

21 november 2007

min email til messenger

Jeg glemte lige at min mail er: beha06.fkb@live.dk , hvis nogen vil skrive sammen med mig!!

Så nåede jeg lige næste opgave.

Sidste uge fyldte Astrid Lindgren 100 år, så jeg brugte tiden på at se børnefilm sammen med en masse børn - "Alle vi børn i bulderby" og "Rasmus på farten". Nogle lidt laaange film før børnene, men hvor er der smukt i Sverige!
Så opgaven nåede jeg først sent torsdag aften .Efter lidt genvordigheder med at komme ind på messenger, opgav jeg det i første omgang og fik oprettet de to mail-adresser. Da jeg havde fået min "live" konto var det derimod nemt at oprette messenger, så måske skulle opgave 5 og 6 have været byttet rundt?
Desværre fik jeg lagt messenger ind som forside, så tirsdag formiddag var det lige med at finde tilbage til Intraen igen!! Jeg har ikke nået at skrive med så mange eller de andre ting, men det må jo komme senere.

08 november 2007

2. opgave løst.

Så nåede jeg det lige inden fyraften i denne uge!
Det har knebet med tiden, når en hel dag var afsat til at høre om nye bøger, jeg håber ikke de næste ting bliver alt for tidskrævende. for nu er der jo så endnu en ting man skal holde øje med ud over sin mail og intraen ! Jeg ved ikke om dette med RSS er relevant, de sider jeg er interesseret i understøtter det åbenbart ikke, men nu får vi se.